• 100% Handgemaakt
  • Glutenvrij en vegan opties
  • Laag in koolhydraten
  • Binnen 7 werkdagen verstuurd!

Ik ben geboren en getogen in Peru, een van de grootste producenten van cacao ter wereld. Ik had een oom die cacao verbouwde en verkocht aan een andere oom die er chocola van maakte. Een familiebezoek bestond vaak uit een bezoek aan de plantages en even meehelpen met chocola maken. Om daarna van een (h)eerlijk stukje zelfgemaakte chocola te mogen genieten.

5 jaar geleden heb ik ontdekt dat ik veel voedsel intoleranties had, dus ik moest mijn (toen al gezonde) dieet flink aanpassen. In mijn zoektocht naar een beter fysiek welzijn, heb ik ontdekt dat er geen chocola te vinden was voor een aangepast en gezond dieet.

Hiermee was de geboorte van Beanberry een feit ! Eingelijk is chocola helemaal niet ongezond zoals de meeste mensen denken. Chocola wordt gemaakt van cacaobonen, en die zitten vol antioxidanten en gezonde vetten.

Commerciële chocola bevat toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen wat die chocola ongezond maakt. De meeste chocola bevat weinig cacao, maar vooral suiker (tot wel 70%!) en ongezonde plantaardige vetten. 

Om al deze toevoegingen te vermijden en een echt gezonde en (h)eerlijke chocola te maken, kwam ik in aanraking met het "bean-to-bar" proces. Op deze manier heb ik volledige controle over al de ingrediënten van mijn chocola. Chocola maken, gewoon zoals het door "Moeder Natuur" bedoeld is. Met alleen natuurlijke ingrediënten die worden geselecteerd op basis van de voedingswaarde en met een geweldige smaak.
Vanzelfsprekend zo veel mogelijk biologisch

Met mijn chocola wil ik vernieuwing brengen op de traditionele chocolademarkt en de consument bewust maken dat een (h)eerlijke chocola echt gezond kan zijn. Voor iedere fijnproever en chocoladeliefhebber, zelfs voor degene die dacht niet van chocola te houden.