• 100% Handgemaakt
  • Glutenvrij en vegan opties
  • Laag in koolhydraten
  • Binnen 7 werkdagen verstuurd!

(H)Eerlijke chocola smaakt zoeter!

Daarom zijn al onze cacao ingrediënten ingekocht bij biologische en fair trade gecertificeerde boeren. 

100% Traceerbaar

Dit betekend dat de cacao niet is bespoten met bestrijdingsmiddelen en de boeren krijgen een eerlijk loon. Tevens weten we welke zak cacao-bonen van welke boer komt. 

Om de chocola heerlijk zoet te maken gebruiken we Biologisch Erythirol en Xylitol. 

Deze 2 suikers zijn 100% natuurlijk en komen voor in fruit en gefermenteerd voedsel. Ze zijn laag in calorieën en hebben een zeer laag GI. Dat betekend dat je suikerspiegel niet aangetast wordt. 

Chocola maak iedereen gelukkig. Kleur wordt ook vaak gebruik om vrolijkheid in het leven te brengen. Dus wij brengen deze 2 concepten samen om zoetigheid en vrolijkheid te brengen.

Wij gebruiken alleen natuurlijke kleurstoffen, zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen. De kleuren mengen we zelf om nog meer variatie te brengen.

Daarom is iedere bonbon en reep 100% uniek.


Al onze producten zijn van natuurlijke oorsprong, zonder conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakversterkers / kleurstoffen. Altijd GMO vrij en zoveel mogelijk biologisch.

In de ingrediëntenlijst zal je vooral fruit en noten terug vinden. Vaak ook een beetje kokosbloesemsuiker. Soms ook kruiden om de smaak te versterken. Vitamine C en appelpectine gebruiken we als natuurlijke conserveringsmiddelen.  

 

We gebruiken alleen ingrediënten die van nature glutenvrij zijn en, indien mogelijk, kiezen we voor ingrediënten die in een glutenvrije omgeving zijn verpakt.

Omdat ik zelf gluten-intolerantie heb, werken wij ook in een
glutenvrije keuken. 

Om een romige smaak in onze chocola en bonbons te brengen gebruiken wij biologische kokos- en amandelmelk.

 De ingrediëntenlijst vind je op onze menukaart.